Παπανικολάου Ευάγγελος MD, MSc, PhD
Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας
Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Επ. Καθηγητής ΑΠΘ, AUTH

Λάρισα

Μετά από 7 έτη λειτουργίας στην Θεσσαλονίκη, πάνω από 1000 γεννήσεις παιδιών και ασθενείς από 19 διαφορετικές χώρες του κόσμου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο ΙΑΣΩ, και να δημιουργήσουμε μια νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, μεταφέροντας την τεχνογνωσία μας στη Θεσσαλία, ώστε τα ζευγάρια πλέον να μην χρειάζεται να μετακινούνται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η δημιουργία της Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Assisting Nature Larissa στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ξεκίνησε από την βαθιά αγάπη μας για τον άνθρωπο και την αφοσίωση μας στην επιστήμη της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, παρέχοντας τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους θεραπείας στα ζευγάρια μας, ώστε να τους βοηθήσουμε γρήγορα να γίνουν γονείς.

Η ομάδα των επιστημόνων με την οποία στελεχώνεται η Μονάδα μας, έχουν εξειδικευθεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού και αποτελούν διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής. Οι μελέτες τους δημοσιεύονται στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας και οι ίδιοι προσκαλούνται ανά την υφήλιο για διαλέξεις στην σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.
Όλοι οι γιατροί και οι εμβρυολόγοι μας είναι εξειδικευμένοι στην ανθρώπινη αναπαραγωγή, με πολυετή εμπειρία και ένα μεγάλο αριθμό επιτυχιών στο βιογραφικό τους.

Το εμβρυολογικό εργαστήριο αποτελεί τον πυρήνα της Μονάδας μας.

Ο συνδυασμός ενός άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και ενός σύγχρονου, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό εργαστηρίου, συμβάλλει στην βέλτιστη αποτελεσματικότητα μας, με ποσοστά εγκυμοσυνών άνω του 50%.

Στόχος του εργαστηρίου μας είναι η απόλυτη διαφάνεια, η ιχνηλασιμότητα του γενετικού υλικού σε κάθε βήμα της προσπάθειας και οι ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας/παρακολούθησης όλων των σταδίων εξέλιξης ενός εμβρύου.

Ιατροί, εμβρυολόγοι, γενετιστές, μαίες και διοικητικό προσωπικό συνεργαζόμαστε αρμονικά για να εξασφαλίσουμε ένα ομαλό ταξίδι θεραπείας για όλα τα ζευγάρια μας και την συντομότερη δυνατή επίτευξη εγκυμοσύνης και γέννηση υγιούς τέκνου.

Οι διαδικασίες ριζικής ανακαίνισης της Μονάδας πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλη Δεκέμβρη 2020.

Μέχρι τη στιγμή που με χαρά θα σας καλωσορίσουμε στην Assisting Nature Larissa, έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε το ραντεβού σας και να γνωρίσετε τους ειδικούς μας, είτε επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα 2410996161 – 2410996152 είτε κλείνοντας διαδικτυακά το ραντεβού σας.

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι σας στην γονιμότητα !

iaso-assisting-nature-larissa

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας- Αθηνών, 41 500, Λάρισα