Παπανικολάου Ευάγγελος MD, MSc, PhD
Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας
Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Επ. Καθηγητής ΑΠΘ, AUTH
Testimonials

Εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο. Τεραστια ευγνωμοσυνη στον Κο Παπανικολαου και στους συνεργατες του. Μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειες σε αλλα κεντρα, κατω απο την καθοδηγηση του Κου Παπανικολαου καταφεραμε να γινουμε γονεις. Κατι που φαινοταν ανεφικτο μεχρι τοτε.

Geo Milon

Εξαιρετική κλινική! Το περιβάλλον και ο χώρος σε κάνουν από τη πρώτη στιγμή να νιώθεις όμορφα! Ιδιαίτερα ο γιατρός κος Παπανικολάου, σου εμπνέει εμπιστοσύνη με την άρτια επιστημονική κατάρτιση και την απλότητα της επικοινωνίας! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά!

MARIA S

Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να ευχαριστήσω την κλινική Assisting Nature και ιδιαίτερα τον γιατρό μας κ. Παπανικολάου που με την εξειδικευμένη γνώση του πάνω στο ζήτημα της υπογονιμότητας μας καθοδήγησε, αναλύοντας σχολαστικά ολόκληρη την διαδικασία και δίνοντας μου κουράγιο και πίστη όταν η ίδια τα είχα χάσει μετά από 4 χρόνια υπογονιμότητας και επίσκεψης σε δύο διαφορετικά κέντρα εξωσωματικής στη Θεσσαλονίκη.
Από την πρώτη στιγμή μου είπε ότι θα αποκτήσω παιδί αρκεί να μη το βάλω κάτω! Κι έτσι και έγινε. Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη, αλλά με τη βοήθεια του γιατρού και ολόκληρου του προσωπικού τα καταφέραμε με τη μεταφορά της δεύτερης βλαστοκυστης.
Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Χουλιαρά που με τη γλυκύτητα της πάντα ήταν διαθέσιμη να απαντήσει σε όλες μου τις απορίες και να καθυσυχάσει τους φόβους μου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα κορίτσια τις μαίες, την Πωλίνα, την Ειρήνη, την Εμμανουέλα, την κ. Καλαϊτζή που μου διευκόλυναν όλες μου τις επισκέψεις καθώς και τη γραμματεία για την άψογη εξυπηρέτηση τους.
Να σας έχει ο Θεός καλά και να βοηθάτε όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν το παιδάκι τους. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να πω ότι η υπογονιμότητα μου ήταν απλά το ένα και μοναδικό εμπόδιο για να φτάσει στην αγκαλιά μου η κόρη μου κι εσείς πάντα με τη βοήθεια του Θεού, παίξατε τον πιο σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του στόχου μου και στην κατάρρευση του εμποδίου. Να είστε πάντα καλά!!!

Μαρίνα Φραγκοπούλου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Παπανικολάου που με την σωστή καθοδηγηση του είχαμε θετικό αποτέλεσμα….από το πρώτο ραντεβού μας εξήγησε ακριβώς τι πρέπει να γίνει ….και απάντησε σε όλες μας τις απορίες…..και φυσικά όλα τα κορίτσια(και τα αγορια)που μας εξυπηρέτησαν και συνεχίζουν….ευγενέστατες και χαμογελαστές…..από την γραμματεία το λογιστήριο μέχρι τις μαίες…..σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας με έκαναν να νιώθω όμορφα και γενικά το περιβάλλον το ένιωσα “ζεστό” από την πρώτη στιγμή…δεν ήταν το κρύο και αποστειρωμένο περιβάλλον μιας κλινικης…..και πιο ειδικά να ευχαριστήσω την γλυκιά Εμμανουέλα την μαία μου που ασχολήθηκε τις μέρες των γιορτών και οχι μόνο, βγάζοντας το πρόγραμμα της φαρμακευτικής αγωγής μου…και όσοι βοήθησαν φυσικά να να βγει το πρόγραμμα….και την Χαρά η οποία έκανε την χαρά μου και χαρά της μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια όταν είδαν την πρώτη β-χοριακή….με συγκίνησαν….

Ηρακλεία Πέτρου

Από την πρώτη στιγμή μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη ο γιατρός μας κ. Παπανικολάου Ευάγγελος αλλά και όλο το προσωπικό από την γραμματεία,τις μαίες,την εμβρυολόγο κα Χουλιαρά, όλοι εξαιρετικοί και πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειάστηκε. Το αποτέλεσμα το έχουμε πλέον στην αγκαλιά μας! Το κοριτσάκι μας!

Σοφία Γεωργίου

Χάρη στην μονάδα ASSISTING NATURE και τον εξαιρετικό γιατρό μου κ. Παπανικολάου, έχω ήδη μια πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια και εχω το θαυματακι μου εδώ και τρία χρόνια. Σήμερα συναντηθήκαμε ξανά για την δεύτερη προσπάθεια μας ελπίζοντας να πάνε πάλι όλα καλά!! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, σας ειμαι κατι παραπάνω απο ευγνώμων!!!

G. T.