Παπανικολάου Ευάγγελος MD, MSc, PhD
Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας
Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Επ. Καθηγητής ΑΠΘ, AUTH

Μαρίνα Φραγκοπούλου

Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να ευχαριστήσω την κλινική Assisting Nature και ιδιαίτερα τον γιατρό μας κ. Παπανικολάου που με την εξειδικευμένη γνώση του πάνω στο ζήτημα της υπογονιμότητας μας καθοδήγησε, αναλύοντας σχολαστικά ολόκληρη την διαδικασία και δίνοντας μου κουράγιο και πίστη όταν η ίδια τα είχα χάσει μετά από 4 χρόνια υπογονιμότητας και επίσκεψης σε δύο διαφορετικά κέντρα εξωσωματικής στη Θεσσαλονίκη.
Από την πρώτη στιγμή μου είπε ότι θα αποκτήσω παιδί αρκεί να μη το βάλω κάτω! Κι έτσι και έγινε. Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη, αλλά με τη βοήθεια του γιατρού και ολόκληρου του προσωπικού τα καταφέραμε με τη μεταφορά της δεύτερης βλαστοκυστης.
Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Χουλιαρά που με τη γλυκύτητα της πάντα ήταν διαθέσιμη να απαντήσει σε όλες μου τις απορίες και να καθυσυχάσει τους φόβους μου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα κορίτσια τις μαίες, την Πωλίνα, την Ειρήνη, την Εμμανουέλα, την κ. Καλαϊτζή που μου διευκόλυναν όλες μου τις επισκέψεις καθώς και τη γραμματεία για την άψογη εξυπηρέτηση τους.
Να σας έχει ο Θεός καλά και να βοηθάτε όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν το παιδάκι τους. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να πω ότι η υπογονιμότητα μου ήταν απλά το ένα και μοναδικό εμπόδιο για να φτάσει στην αγκαλιά μου η κόρη μου κι εσείς πάντα με τη βοήθεια του Θεού, παίξατε τον πιο σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του στόχου μου και στην κατάρρευση του εμποδίου. Να είστε πάντα καλά!!!